Downtown Oslo

Skyline van Downtown Oslo

Skyline van Downtown Oslo

Downtown Oslo ligt rond de hoofdstraat Karl Johans gate waar je disco’s , nachtclubs, bars , jazz clubs en cafés in tussen alle winkels , winkelcentra en hotels kunt vinden. Downtown Oslo heeft een beetje van alles dus ook zeker voor jou.

Wat is er te vinden downtown Oslo?

Je vindt echt van alles downtown Oslo! Winkelcentra, warenhuizen, kleine boetiekjes, winkelstraten met honderden kleine winkeltjes en retailers, charmante antiekwinkels, rommelmarkten, leveranciers van exclusieve intern ationale merknamen en lokale ambachtelijke winkels. Downtown Oslo is gelegen rond de Karl Johans gate en is een voetgangersgebied.

Bekijk nu de beste Oslo vakantie aanbiedingen

De Kathedraal van Oslo ligt ook downtown Oslo. Deze kathedraal staat op een van de belangrijkste pleinen van de stad langs de Karl Johan Gate en is dus makkelijk te bezoeken tijdens een uitje naar downtown Oslo. Daarnaast vind je op het Stortorvet Plein vaak een kleurrijke bloemenmarktplaats terwijl aan de overkant van dit plein Oslos grootste en beste warenhuis, Glas Magasinet te vinden is dat hoogwaardige glasproducten verkoopt. En één van de meest exclusieve winkelcentra in dit deel van Oslo is Paleet. Paleet bevat meer dan 50 verschillende winkels en eetgelegenheden.
Of je nu op zoek bent naar die ene speciale herinnering of een vervanging voor die Prada hakken, je zult het zeker kunnen vinden downtown Oslo. Er zijn echt winkels in overvloed, kleurrijke etalages en leuke straatartiesten.

Na het winkelen downtown Oslo ,kun je nog wel wat problemen tegenkomen met je koffer omdat er zoveel leuks, lekkers te koop is downtown Oslo dat die koffers wel eens niet meer dicht kunnen.

Openingstijden van de winkels

In Oslo zijn de winkels overdag geopend van 10:00-17:00 en op zaterdag 9:00-14:00. De winkelcentra zijn open tot 20:00 op weekdagen en tot 06:00 op zaterdag. De meeste winkels blijven op zondag gesloten, behalve enkele souvenirwinkels.