Vliegtickets Oslo

Vikingskipshuset

Oslo Airport bij nacht.

Oslo heeft drie luchthavens: Oslo Airport (Gardermoen), Sandefjord Airport (Torp) en Moss Airport (Rygge). Oslo Airport is de grootste van de drie en is de belangrijkste internationale toegangspoort naar Noorwegen. Gardermoen ligt 50 kilometer ten noorden van Oslo.

Wanneer je op zoek gaat via het internet naar vliegtickets Oslo, dan zullen de boekingssites vluchten aanbieden naar alle drie de luchthavens. Zorg er dus voor dat je weet op wat voor luchthaven je vliegt en of deze niet te ver weg ligt van je bestemming in Oslo. Gardermoen en Rygge zijn over het algemeen dan de beste keuzes.

Bekijk nu de beste Oslo vakantie aanbiedingen

Op dit moment zijn er 62 luchtvaartmaatschappijen die vliegen op Oslo Airport. Vanuit Oslo worden ook non-stop vluchten naar 140 steden uitgevoerd en er vertrekken iedere week 2849 internationale vluchten van de luchthaven Oslo. Hier zitten vast wel aantrekkelijke vliegtuigmaatschappijen bij die voor jou gunstige tickets Oslo kunnen aanbieden. Vanuit Amsterdam bieden de volgende maatschappijen vliegtickets Oslo aan; KLM, SAS, Norwegian, Baltic en Air France. KLM heeft daarvan de meeste non-stop vluchten tussen Amsterdam, en Oslo.

Wat kosten vliegtickets Oslo zo ongeveer?

Vliegtickets OsloHier is moeilijk een antwoord op te geven omdat prijzen sterk uiteen lopen voor tickets naar Oslo. De prijzen zijn afhankelijk van de maatschappij, het seizoen en de luchthaven waar je op aanvliegt. De bedragen variëren van 150 tot 500 Euro per persoon (retour Amsterdam Oslo). Dit verschilt dus nogal. Een goede manier om achter de actuele prijzen van vliegtickets Oslo te komen is op het internet naar prijs vergelijkingssites te gaan.
Op deze sites kun je vliegtickets van Amsterdam naar Oslo (AMS – OSL) vinden die in één gemakkelijk overzicht worden weergegeven. Hierdoor zijn ze met elkaar te vergelijken. Op deze manier kun je zelf kiezen voor de voordeligste aanbiedingen voor een vlucht van Amsterdam – Oslo en alle andere plaatsen.