Weekend Oslo

Oude centrum Oslo

Een typisch Noors gerecht: skolebrød

Een van Europa ‘s best bewaarde geheimen , is de prachtige stad Oslo met al haar contrasten. Zelfs afgezien van de historische gebouwen, schilderachtige straatjes en ultramoderne attracties van de stad zelf, is de locatie van Oslo vlak bij het schilderachtige landschap al genoeg om het tot een favoriete stop voo r reizigers te maken. Of je nu geïnteresseerd bent in geschiedenis van de Vikingen en wilt ervaren waar het allemaal begon of dat je bent aangetrokken tot de fjorden, er zijn vele redenen om Oslo te bezoeken. Een weekend Oslo is daarvoor de uitgelezen moge lijkheid.

Bekijk nu de beste Oslo vakantie aanbiedingen

Wat is er te doen in een weekend Oslo?

Aker Brygge

Aker Brygge bij nacht

Dankzij de talloze attracties, is Oslo een multifunctionele bestemming voor een weekend Oslo . Of het nu in de lente of herfst is. Elk seizoen heeft wat moois te bieden in Oslo. Van geschiedenis, kunst, cultuur , natuur er is genoeg te ontdekken tijdens een weekend Oslo.

Bezoek tijdens je weekend Oslo zeker het Koninklijk Paleis of het City Opera House dat een andere beroemde plek in Oslo is. Wandel rond in de musea van Henrik Ibsen , Nobel Peace Centre en Vikingschip Museum. Bezoek het Frogner Park en de Botanische tuin om een ​​rustige dutje te doen of ga op zoek naar aantrekkelijke koopjes door te gaan winkelen in de Ygdoy Alle boulevards . Een weekend Oslo staat natuurlijk ook voor dineren en wijn. Ga tijdens je weekend genieten van heerlijke lokale gerechten en drankjes aan de meest mooie waterkanten.
Je zult niet teleurgesteld worden als je een weekend naar Oslo gaat . Er is genoeg te zien en d e stad biedt ook een aantal van de beste winkels en heeft een verscheidenheid aan hotels in alle prijscategorieën , alsmede bed – and-breakfasts en zelfs hostels . Daarnaast beschikt Olso over een zeer goede openbaar vervoer systeem(metro, trams, bussen).

Geniet van je weekend Oslo!